De TaalApp is verkrijgbaar in de Play Store en de App Store en combineert en vervangt alle eerdere apps van Mijnwoordenboek.nl, Encyclo en Woorden.org.

De Taalapp


Met de Taalapp krijg je een compleet aanbod van Nederlandse woordenboeken, overzichtelijk in één app.
De app bevat de volgende woordenboeken:
  1. Vertaalwoordenboek (NL, DE, FR, EN, ES)
  2. Puzzelwoordenboek
  3. Cryptogrammenwoordenboek
  4. Nederlandse Encyclopedie
  5. Woordenboek Nederlands
  6. Dialectenwoordenboek
  7. Rijmwoordenboek
  8. Spreekwoorden en gezegden
  9. Synoniemen (NL, DE, FR, EN, ES)
  10. Werkwoorden vervoegen (NL, DE, FR, EN, ES)


Contact


De Taalapp is gemaakt door
Slot Webcommerce bv
't Pad 1
9365TA Niebert
Nederland
info@dirkslot.com

Fouten en toevoegingen


Heb je een fout gezien, of wil je iets toevoegen? Bedankt! Op bijna elke pagina staat helemaal onderaan de link `Fout melden`.
Algemene fouten of suggesties tot verbetering van de app die niet met de inhoud te maken hebben kun je via e-mail melden.

Het menu


Het menu is op elke pagina zichtbaar, in de zwarte balk bovenin. Je krijgt het menu uitgebreid in beeld als je op tikt.

Tip: De zwarte menubalken bovenin het scherm kun je naar links en rechts slepen (vinger op het menu houden, en dan naar links of rechts bewegen zonder de vinger van het scherm te halen).

Vragen en antwoorden


Ik krijg geen woorden te zien als ik iets opvraag
De app heeft verbinding met internet nodig. Hoe sneller je internet, hoe sneller de app.
Het kan ook voorkomen dat de fout bij ons ligt, bijvoorbeeld als een apparaat plotseling de geest geeft. Wacht het even af, storingen worden automatisch gemeld en meestal snel gerepareerd.

Is, of komt er een advertentievrije app?
Nee. De app is geheel gratis. In ruil hiervoor staan er wel advertenties op. Er is geen advertentievrije versie van de app.

Mijn app is vastgelopen
Sluit de app volledig af. Er is een verschil tussen tijdelijk afsluiten en volledig afsluiten!
iOS: Volledig afsluiten doe je door de homeknop in te drukken. De apps die je open hebt staan verschijnen dan naast elkaar in het scherm, in de `appkiezer`. Sleep de TaalApp helemaal naar boven, het scherm uit. Bij nieuwere apparaten zonder homeknop veeg je vanaf de onderkant van het scherm langzaam omhoog en stop je halverwege het scherm. De appkiezer wordt geactiveerd, veeg daarna de TaalApp omhoog om deze volledig af te sluiten.
Android: Nieuwere modellen: Tik op de menutoets, tik op het kruisje bij de TaalApp.
Oudere modellen: Houd de menutoets een paar seconden ingedrukt. Er verschijnt nu een menu. Selecteer hier Taakbeheer. Selecteer vervolgens de TaalApp.


Ik heb al een app van Mijnwoordenboek?
De TaalApp vervangt alle vorige versies van Mijnwoordenboek, bijvoorbeeld het MWB puzzelwoordenboek en de MWB vertaalapp. Aan de hand van de reacties die we hebben gekregen zijn er veel dingen verbeterd in deze app. De TaalApp bevat minder advertenties, is stabieler, heeft een duidelijker menu dat bovendien aanpasbaar is, en is uitgebreider omdat we meerdere woordenboeken in de app met elkaar kunnen koppelen. Je mag oudere versies daarom geheel verwijderen.

(Beoor)deel de app


We waarderen je feedback! Beoordeel de app in de store, en vertel het aan je collega's, familie, leraren, leerlingen en vrienden.